ERANET CORNET Başarısı

Bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Barış ÇALLI’nın yürütücü, Doç. Dr. Deniz AKGÜL ve Dr. Alper BAYRAKDAR’ın (NEÜ) araştırmacı olduğu “A biorefinery approach to exploit digestate as key feedstock in the energy – nutrient nexus” başlıklı projesi ERANET CORNET kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Bu proje 2 yıl boyunca akademi ortakları Marmara Üniversitesi (TR), KU Leuven (BE) ve Ghent University (BE), KOBİ Şemsiye Kuruluşları Biogas-E (BE) ve Ostim Enerjik (TR) ve Türkiye kullanıcı komitesindeki KOBİ’ler (RENESCO, ARTAŞ, SELEDA, ULUÇEV ve BIOTECH) ortaklığında, üniversitemiz yürütücülüğünde devam edecektir.

Bu proje ile KOBİ’lerin rekabet öncesi kapasitelerini arttırmak hedeflenmektedir.

Hocalarımızı tebrik eder, kendilerine başarılı bir proje dönemi dileriz.

Cornet proje ilanı.jpg (115 KB)

Bu sayfa Environmental Engineering tarafından en son 20.05.2022 11:21:12 tarihinde güncellenmiştir.