MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE ARÇELİK A.Ş. İŞ BİRLİĞİ

Bölümümüz öğretim üyeleri Barış Çallı, Kozet Yapsaklı ve Deniz Akgül'ün “MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE ARÇELİK A.Ş. İŞ BİRLİĞİ İLE ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ALANINDA SANAYİ DOKTORA PROJESİ” başlıklı önerisi TÜBİTAK 2244-Sanayi Doktora Programı 2019 Çağrısı Kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Proje kapsamında 3 bursiyer istihdam edilecektir. Burs, bu yıl 4500 TL/ay olup proje süresince bursiyerlerin hesabına yatırılacaktır. Doktora öğrencisi bursiyerler zamanlarının büyük bölümünü firmada geçirecek, doktora eğitimleri bittikten sonra ise firmada çalışmaya devam edebileceklerdir. İlgilenenler detaylı bilgi için Barış Çallı, Kozet Bakırcı ve Deniz Akgül hocalarımızla irtibata geçebilirler.

Bu sayfa Environmental Engineering tarafından en son 08.06.2020 19:00:26 tarihinde güncellenmiştir.