Mezuniyet Töreni 2014

2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Göztepe Kampüsü'nde kutlamalarla gerçekleştirildi.

Tüm mezunlarımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Törende ayrıca, Bölüm Öğretim Üyelerimizden Doç.Dr. Kozet Yapsaklı Bakırcı öncülüğünde yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi ile ilgili olarak Çevre Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Duygu Hazal Akçalı, Burcu Pala ve Safiye Can da plaket aldılar. Öğrencilerimiz ve öğretim üyemizi kutluyoruz. Söz konusu proje, Marmara Üniversitesi Merkez Yemekhanesi artık yemeklerinin hayvan barınaklarına gönderilmesi ile ilgili olup, her gün yaklaşık 100 kg artık yemek toplam 2000 köpeği bulunan Beykoz Hayvan Barınağına gönderilmektedir.

Mezuniyet törenimize, bölümümüzü 1994 yılında Mühendislik Fakültesi Birincisi olarak tamamlamış mezunumuz Müge Peker de katıldı.

2014 yılı mezuniyet törenimizin organizasyonunda emekleri geçen Y. Doç. Dr. Esra Erdim ve Araş. Gör. Ersin Orak'a teşekkür ediyoruz.

Bölüm mezunlarımızdan dereceye giren öğrencilerimize ödülleri ile törenimize sponsor olan ATOMİKA TEKNİK ve ANT TEKNİK firmalarına teşekkür ederiz.

Bu sayfa Environmental Engineering tarafından en son 15.07.2014 14:33:57 tarihinde güncellenmiştir.