TUBİTAK Çevre Teknolojileri Strateji Belgesi

Marmara Üniversitesi, Araştırma-Geliştirme Strateji Çalışmaları çerçevesinde yapılan değerlendirmelerde 'Çevre Teknolojileri' alanının üniversitemizin en güçlü olduğu 5 alandan biri olarak belirlenmesi ile birlikte 2005-2015 yılları arası faaliyet raporumuz hazırlanmıştı.

Bu çalışmalar ışığında TÜBİTAK'ın Ar-Ge Strateji Belgesi konulu programına Prof.Dr. Ömer Akgiray yürütücülüğünde yapılan proje başvurumuz kabul edildi ve 1 Temmuz 2016 - 1 Ocak 2017 tarihleri arasında çalışmalar, değerlendirme ve raporlandırma çalışmalarını devam ettireceğimiz TÜBİTAK 115R269 "Marmara Üniversitesi Ar-Ge Strateji Belgesi (Çevre Teknolojileri)" projemizin sözleşmesi imzalandı.

Bu sayfa Environmental Engineering tarafından en son 12.07.2016 20:42:23 tarihinde güncellenmiştir.