Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Ulaşım

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Mühendislik Fakültesi Google Maps haritası için tıklayın.

Kadıköy İstikametinden Metroyla Ulaşım

M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro hattına Kadıköy istasyonundan binerek Küçükyalı istasyonunda inin. İkinci çıkıştan Aydınevler tarafına geçerek haritadaki istikamette yürüyün.

Kadıköy İstikametinden İETT ile Ulaşım

Kadıköy Meydan durağından aşağıdaki otobüs hatlarına binerek Küçükyalı Metro otobüs durağında inin. Metro altgeçidinden Aydınevler tarafına (Metro 2. Çıkış)  geçerek haritadaki istikamette yürüyün.

E10 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı

130Ş Kadıköy-Şifa Mahallesi

16KH Kadıköy-Yenişehir

Kadıköy İstikametinden Minibüs ile ulaşım

Kadıköy-Yakacık-Uğur Mumcu minibüsüne binin. Küçükyalı Metro otobüs durağında inin. Metro altgeçidinden Aydınevler tarafına (Metro 2. Çıkış) geçerek haritadaki istikamette yürüyün.

Maltepe İstikametinden Minibüs ile Ulaşım

Maltepe-Fındıklı Mahallesi-Yeditepe Üniversitesi minibüsüne binin. Küçükyalı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi durağında inin. Selçukbey caddesi-İdealtepe Yolu istikametinde yürüyün.

Gebze İstikametinden Minibüs ile Ulaşım

Gebze-Harem minibüsüne binin. Küçükyalı metro otobüs durağında inin. Selçukbey caddesi-İdealtepe Yolu istikametinde yürüyün.