Prof Dr Ahmet Mete Saatçı

 

Ahmet Saatçı hocamız hakkında 05 Haziran 2013 Çarşamba tarihli şu haberi okuduk:

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda, Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Mete Saatçi’nin atanmasının 657 sayılı Kanunun 74'ncü maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince uygun görüldüğü belirtildi.

Buna göre, fakültemizin en eski mensuplarından ve Çevre Mühendisliği Bölümü kurucusu olan Ahmet Saatçı Hoca resmen bizden “ayrılmış” bulunuyor. Ahmet Hoca’nın bölümümüzün kuruluşu hakkında yazdıklarını şurada okuyabilirsiniz:

http://enve.eng.marmara.edu.tr/genel-bilgiler/bolum-tarihcesi/

Yukarıda “ayrılmış” kelimesini tırnak içinde yazdım çünkü Ahmet Bey bizde ders vermeye devam edeceğine dair bize söz verdi. Zaten yeni çalışma yeri oldukça yakında; fizikî olarak da bizden uzak olmayacak. Netice olarak, kendisini gerçek manada ayrılmış kabul etmiyoruz, buna razı da değiliz.

Bununla beraber, bu vesile ile şahsım ve bütün bölüm elemanlarım adına, 20 senedir beraber çalıştığım hocaya şükranlarımı sunmak istiyorum.  Hocamızın bölümümüzün kurulmasında, gelişmesinde ve Türkiye’nin en iyi Çevre Mühendisliği eğitimi veren bölümü haline gelmesinde gösterdiği başarıyı sürdürmek bizim için gerçekten çok zor olacak.

Prof.Dr. Ömer Akgiray

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Bu sayfa Environmental Engineering tarafından en son 14.05.2015 22:14:04 tarihinde güncellenmiştir.

Çevre Mühendisliği

HIZLI ERİŞİM